Vali Seymenoğlu Keçiborlu'da

Güncelleme Tarihi:

Vali Seymenoğlu Keçiborluda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2019 13:12

Vali Seymenoğlu Keçiborlu'da

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)- ISPARTA'da ekim ayı Muhtarlar Toplantısı, Vali Ömer Seymenoğlu başkanlığında Keçiborlu ilçesinde gerçekleştirildi.

Vali Ömer Seymenoğlu, kurum müdürleri ve Keçiborlu protokolüyle ilçede görev yapan 14 köy ve 16 mahalle muhtarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda ilçenin sorunları konuşuldu. Vali Seymenoğlu, muhtarlara köy ve mahallelere yapılan yatırımların takip edilmesi, kurumlarla irtibatlı olunması, uyuşturucu ve her türlü madde bağımlılığıyla mücadele, metruk binalar, 2019- 2020 eğitim ve öğretim döneminde okullarda ve çevresinde alınması gereken tedbirler, okul servislerinin denetimi, düğün ve eğlencelerde ateşli silahların kullanılmaması, telefon ve her türlü dolandırıcılara karşı alınması gereken önlemler, trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması, trafik kurallarına uyulması konularında açıklamalarda bulunarak tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutladı. Vali Ömer Seymenoğlu'na toplantının sonunda muhtarlar söz alarak talep ve önerilerini aktardı.

Toplantının ardından Vali Ömer Seymenoğlu ve beraberindeki heyet Keçiborlu ilçesinin en büyük köylerinden biri olan Aydoğmuş'u ziyaret etti. Köy merkezinde bulunan parkta vatandaşlarla bir araya gelen Vali Seymenoğlu, Aydoğmuş köyünde devam eden arazi toplulaştırma işleminin bir an önce tamamlanmasını istedi. Ardından Aydoğmuşlu bazı vatandaşlar söz alarak talep ve önerilerini iletti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!