İYİ Parti'nin Isparta adayı Gökmenoğlu

Güncelleme Tarihi:

İYİ Partinin Isparta adayı Gökmenoğlu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2018 15:37

İYİ Parti'nin Isparta adayı Gökmenoğlu

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - İYİ Parti'nin Isparta Belediye Başkan Adayı geçen hafta Baro Başkanlığı görevinden istifa eden avukat Gökmen Hakkı Gökmenoğlu oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, TBMM Grup Toplantısı'nda Isparta Belediye Başkan adayını açıkladı. Akşener, "Güller diyarı Isparta'mızın değerli bir evladı, ülkemizde adaletin tecelli etmesi için bütün gücüyle mücadele eden Isparta Barosu'nun Başkanı Isparta Belediye Başkan Adayımız avukat Gökmen Gökmenoğlu'dur. Hayırlı uğurlu olsun" diyerek kürsüye davet etti ve Gökmenoğlu'na parti rozetini taktı.

'BEN ISPARTA SEVDALISIYIM'

Grup toplantısının ardından İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur ile birlikte basına açıklama yapan Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, "Parti teşkilatı ve yönetim çok büyük bir onore ile birlikte bu şerefli görevi layık gördü. Bu görevi hiçbir şekilde aksatmayacağımı belirtiyorum. Ben kendimi ifade edeceğim. Bugüne kadar ifade ettim. 22 yıllık avukatlığım mesleğimde, 9 yıllık baro başkanlığında ifade ettim. Ben Isparta sevdalısıyım. Isparta'ya bir şeyler yapmak için yola çıktım. Bu bir hizmet yarışı. İstek ve arzularımı barom üzerinde gösterdim. Takdir kamuoyunundur. Küçük imkanlarla baroda neler yapabildiğimi gösterdim ve ispat ettim. Belediyecilik teknik bir iş. Teknik ekibimle birlikte içine hukuk ve adaleti koyarak büyük işler yapacağıma inanıyorum" dedi.

5 DÖNEM BARO BAŞKANLIĞI YAPTI

Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, 9 Ocak 1972 tarihinde dünyaya geldi. Isparta Barosu'nda çeşitli birimlerde görev yaptı. 5 dönemdir yürüttüğü baro başkanlığından istifa ettikten sonra aday gösterilen Gökmenoğlu, evli ve 2 çocuk babası.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!