Isparta'da metruk binalar yıkılacak

Güncelleme Tarihi:

Ispartada metruk binalar yıkılacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2018 11:44

Isparta'da metruk binalar yıkılacak

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Valisi Ömer Seymenoğlu, kent merkezindeki metruk binaların uyuşturucu bağımlılarının sıklıkla kullandığı yerler olduğunu belirterek, "Gerekli kanunu uygulayarak bu binaları yıkacağız" dedi.

Vali Ömer Seymenoğlu, merkez mahalle ve köy muhtarlarının katıldığı toplantı düzenledi. Toplantıda muhtarlardan talep ve önerileri alınırken, aynı zamanda Vali Seymenoğlu tarafından gündemde olan bazı konularla ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Uyuşturucu bağımlılığı ve telefon dolandırıcılığıyla ilgili uyarlarda bulunan Vali Seymenoğlu, bu konularda muhtarların ve vatandaşların duyarlı olmalarını söyleyerek, herhangi bir şüpheli durumda vakit kaybetmeden emniyet ve jandarma birimleriyle irtibata geçilmesini istedi.

Açıklamasında metruk binalar konusuna da değinen Vali Seymenoğlu, "Metruk binalar uyuşturucu bağımlılarının sıklıkla kullandığı, geceyi geçirdikleri yerler. O yüzden bunlarla mücadele etmek ve bu tür yapıları ortadan kaldırmak zorundayız. Bina sahipleriyle konuşacağız onları da ikna ederek ve gerekli kanunu uygulayarak bu binaları yıkacağız. Çünkü şehirlerde bu tür binalar suç işlenen yerler haline dönüşüyor" dedi.

'GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞALIM'

Açıklamasında son olarak muhtarlardan gerçek anlamda ihtiyaç sahibi vatandaşların iyi tespit edilmesini isteyen Vali Seymenoğlu, "En azından gerçek ihtiyaç sahiplerine daha sık yardım yapma imkanına ulaşmış oluruz. İşini takip edemeyen ihtiyaç sahiplerine veya sizlere ulaşma imkanı olmayan vatandaşlarımıza öncülük ederek onlara yardımcı olalım" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!