Isparta'da eğitim değerlendirme toplantısı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Ispartada eğitim değerlendirme toplantısı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2018 17:56

Isparta'da eğitim değerlendirme toplantısı yapıldı

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Valisi Ömer Seymenoğlu, 2018-2019 eğitim-öğretim dönemi eğitim değerlendirme toplantısında "İlinizin Valisi olarak söylüyorum; eğitim konusunda bizi bunaltın. Beni bunaltın ki ben de sizinle beraber bu sorumluluğu alan arkadaşlarımı bunaltayım" dedi.

Isparta Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ceylan Çaylak, İl Emniyet Müdürü Halil Turan Erol, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Özdurhan, Okul Müdürleri ve okul aile birliği üyeleri katıldı. Toplantıda başta güvenlik konusundaki önleyici tedbirler olmak üzere eğitim kalitesinin daha da arttırılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

'EĞİTİMDEKİ BAŞARIYI İLERLETMELİYİZ'

Toplantıya katılımın fazla olmasından duyduğu memnuniyeti belirten Vali Ömer Seymenoğlu, “Okullarda ve çevresinde yaşanan olumsuzlukları çözmek için sizler ve bizler var gücümüzle çalışıyoruz. Eğitim kalitemizin iyi olması durmamızı gerektirmiyor, yapılan başarılı çalışmaları bir adım daha öteye taşıyarak bayrağı bizden sonrakilere teslim etmeliyiz" dedi.

'EĞİTİM İÇİN BİZİ BUNALTIN'

Eğitimde güvenlik konusunda herkesin çok duyarlı olması gerektiğini aktaran Vali Seymenoğlu, şunları kaydetti:

"İlinizin Valisi olarak söylüyorum eğitim konusunda bizi bunaltın. Beni bunaltın ki bende sizinle beraber bu sorumluluğu alan arkadaşlarımı bunaltayım. Kötü niyetli kişilere karşı bir gencimizi bile kurtarsak ne mutlu bize" dedi. Herhangi bir yasa dışı durum karşısında derhal güvenlik kuvvetlerine bilgi verilmesini isteyen Vali Seymenoğlu, "Onlar gerekli işlemleri derhal yapacaktır" dedi.

Adrese Dayalı Kayıt Sistemi uygulamasının okullar arasındaki nitelik farkını azaltmada etkili olacağını ifade eden Vali Seymenoğlu, tüm öğrencilerin aynı seviyede başarılı olabilmeleri için öğretmenlere büyük görevler düştüğünü söyledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!