Hataylı vekillerden Yayladağı-Antakya kara yolunda inceleme

Güncelleme Tarihi:

Hataylı vekillerden Yayladağı-Antakya kara yolunda inceleme
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2019 16:56

Hataylı vekillerden Yayladağı-Antakya kara yolunda inceleme

Haberin Devamı

Hüseyin BOZOK/HATAY, (DHA)- AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman ve Sabahat Özgürsoy Çelik, duble yol ve kavşak çalışmalarının devam ettiği Yayladağı-Antakya kara yolunda incelemelerde bulundu.

Çalışmaların sürdüğü noktaları yerinde inceleyen vekiller, buradaki kavşak ve mahalle bağlantı yollarıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Mahalle sakinlerinin talep ve şikayetlerini de dinleyen Yayman, yoldaki bazı sorunların bir ay içerisinde çözüleceğini belirterek, yolun şu an yüzde 85'inin tamamlandığını, birkaç noktada kamulaştırma ile alakalı sıkıntıların olduğunu, mülk sahibi vatandaşlarla gerekli görüşmeleri yapıp en kısa sürede bu sorunları gidereceklerini söyledi.

Milletvekili Çelik de konunun yakın takipçisi olacağını dile getirerek, kış gelmeden yolun bitmesini istediklerini sözlerine ekledi. Yayman ve Çelik'e incelemeleri sırasında Yayladağı Kaymakamı Tahir Yılmaz, Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın, AK Parti İlçe Başkanı Doğan Gürlen ve Karayolları Antakya Şefliği yetkilileri de eşlik etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!