Tosyalı, Esnaf Oda Başkanları ile buluştu

Güncelleme Tarihi:

Tosyalı, Esnaf Oda Başkanları ile buluştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2019 14:54

Tosyalı, Esnaf Oda Başkanları ile buluştu

Haberin Devamı

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)-İSKENDERUN Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ahilik Haftası dolayısı ile Esnaf  Oda Başkanları ile kahvaltıda bir araya geldi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı tarafından düzenlenen kahvaltı programına İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, HESOB Başkanı Kadir Teksöz, HESOB Başkan vekili Erol Akın, Belediye Başkan yardımcıları ve oda başkanları katıldı.

Oda Başkanlarının talepleri ve çözüm yolları noktasında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda bir konuşma yapan Başkan Fatih Tosyalı, "Belediye olarak her zaman esnaflarımızın yanındayız. Oda başkanlarımız ile sürekli iletişim halindeyiz. Katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum"dedi.

HESOB Başkanı Kadir Teksöz ise, "Başkanımıza esnafın her daim yanında olduğu için teşekkür ediyoruz. Kendisinin bölgeye birçok hizmet edeceğine inanıyoruz. Gelecek sene Ahilik kutlamalarını İskenderun’da yapmayı planlıyoruz. Bu konuda başkanımız ile görüştük. Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!