Yüksekova'da asfalt çalışmalarına başlandı

Güncelleme Tarihi:

Yüksekovada asfalt çalışmalarına başlandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2019 15:39

Yüksekova'da asfalt çalışmalarına başlandı

Haberin Devamı

Yaşar KAPLAN/YÜKSEKOVA,(Hakkari)-(DHA)- HAKKARİ'nin Yüksekova Belediyesi tarafından, ilçe merkezi ve  ara sokaklarında asfalt çalışması başlatıldı.Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, bu çalışmaları Valilik ve  Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün destekleriyle  yürüttüklerini söyledi.

Yüksekova'da alt yapı çalışmaları tamamlanan ilçe merkezi ve ara sokaklarda asfalt çalışmaları da başladı. Karayolları Bölge Müdürlüğünün destekleriyle Yüksekova Belediyesi tarafından yürütülen sıcak asfalt çalışması tüm hüzıyla devam ederken, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yaptı. Kaymakam Doğramacı,"Hakkari valiliğimiz  ve Karayolları Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle  ilçe merkezinde asfalt çalışmalarına başladık. Çalışmalar hızla devam ediyor. Yüksekova halkımızın kışı daha rahat geçirebilmeleri için çalışmalarımız sürecek. Bizim bütün arzumuz bu yolların bir an önce bitirilmesi. Yüksekovalıların da katkısıyla çalışmalarımızı hızlı tamamlayacağız. "dedi.

Kaymakam Doğramacı, aldıkları duyumlara göre logar kapaklarının eksik olduğunu da ifade ederek,"Logarların içine küllerin doldurulduğu fotoğrafları var elimizde. Ben bunu şöyle ifade ediyorum. Bu hareket, bu şehre ihanettir. Buna çok dikkat edilmesi gerekiyor. Bir de su bağlantısı yaparken yapılan kazılardan kaynaklı bizim şuan suyumuzun yüzde 50’si boşa akıyor. Herkesin duyarlı olması gerekiyor. Yaşanan sıkıntılar konusunda bizi uyarsınlar, bize haber versinler, yapanlarında şikayet etsinler ki; şehre sahip çıkılsın."diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!