Kaymakamı Kendüzler, muhtarlarla bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Kaymakamı Kendüzler, muhtarlarla bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2018 15:36

Kaymakamı Kendüzler, muhtarlarla bir araya geldi

Haberin Devamı

Yaşar KAPLAN/YÜKSEKOVA(Hakkari)-DHA, HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ramazan Kendüzler, muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.

Yüksekova Polisevi'nde düzenlenen kahvaltı programına Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ramazan Kendüzler, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, Yüksekova Belediye Başkan Vekili Yardımcısı Hacı Bayram Özcan, köy ve merkez muhtarları katıldı. Programda konuşan Kaymakam Kendüzler, muhtarların köy ve mahalleri temsil ettiğini söyledi. Önümüzdeki yerel seçimlere dikkat çeken Kaymakam Kendüzler, "Önümüzde yerel seçimler var ve sizin için hareketli bir dönem başlayacak. Özellikle köy seçimleri rekabet halinde geçiyor. Umarım tatlı rekabetler olur. Devletimiz elinden gelen hassasiyeti gösteriyor" dedi.

Köylere KÖYDES kapsamında yatırımlar yapıldığını belirten Kaymakam Kendüzler, "Yollarımıza sıcak asfalt dökülmeye başlandı. Köylerdeki içme suyu sıkıntılarını gideriyoruz. Belediyelerimizde devletimizin yaptığı muazzam çalışmalar var. Özellikle altyapı çalışmaları belki de Cumhuriyet tarihindeki en büyük çalışmalardan biri. Bu çalışmalar, ilçemize tamamen şehir hüviyeti kazandıracak. Bundan sonra yapılacak yatırımlar ile inşallah ilçemiz daha da güzelleşecek. Altyapı sorunları yüzde doksan dokuz oranında bitti. Bu yatırımlar bir asırlık yatırımlar. Konutlar yapılıyor, onları da gezme imkanı bulduk. Bazı etaplarımızın sonuna yaklaşıldı. 15-20 günde teslim edilir. Geri kalanların da hızlı bir şekilde tamamlanması için takip edeceğiz ve vatandaşlarımızı konutlarıyla buluşturacağız" diye konuştu. 

Kaymakam Kendüzler’in konuşmasının ardından muhtarların talep ve önerileri dinlendi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!