Vali Akbıyık, Jandarma Özel Harekat Taburunu ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Vali Akbıyık, Jandarma Özel Harekat Taburunu ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2018 14:24

Vali Akbıyık, Jandarma Özel Harekat Taburunu ziyaret etti

Haberin Devamı

Mehmet ÖZKAN/HAKKARİ,(DHA)-HAKKARİ Valisi İdris Akbıyık, terör örgütü PKK'nın korkulu rüyası olan Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığını ziyaret edip, komandolarla bir araya geldi.

Vali Akbıyık, beraberindeki İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile birlikte Yeni Mahalle'de bulunan Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığını ziyaret etti. Komutanlar tarafından karşılanan Vali Akbıyık, yaptıkları başarılı operasyonlarla terör örgütü PKK'nın korkulu rüyası olan komando askerlerle sohbet edip, hatıra fotoğraf çektirdi.
Akbıyık, Jandarma Komando Özel Harekat Taburu'nun Türkiye'nin ve Hakkari'nin gözbebeği olduğunu belirterek,"Türkiye’nin ve Hakkari’nin gözbebeği Jandarma Özel Harekatı’mız her yerde, her şartta ve her durumda vatanına ve milletine hizmet görevini en iyi şekilde yerine getiriyor. Gözbebeğimiz olan siz askerlerimizi tebrik ediyor, görevinizde başarı ve kolaylıklar diliyorum." dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!