Vali Gül, halkla buluşacak

Güncelleme Tarihi:

Vali Gül, halkla buluşacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2018 10:11

Vali Gül, halkla buluşacak

Haberin Devamı

Hasan KIRMIZITAŞ/GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Valisi Davut Gül, bundan böyle haftanın iki günü kendisi ile görüşmek isteyen vatandaşarla bir araya gelecek.

Gaziantep'e kısa süre önce atanan Vali Davut Gül, bundan sonra her hafta salı ve perşembe günü kendisi ile talepte bulunan vatandaşlarla görüşeceğini duyurdu. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, isteyen vatandaşların randevu alarak Vali Gül ile makamında görüşeceği belirtilerek şöyle denildi:

"Gaziantep Valisi Davut Gül, her hafta Salı ve Perşembe günleri görüşmek isteyen vatandaşlarımızı, randevu usulü ile makamında konuk ederek, talep, öneri ve isteklerini dinleyecektir. Görüşmek isteyen vatandaşlarımız Valiliğimizin (0342) 2310313 numaralı hattından Özel Kalem Müdürlüğü sekreteryasına iletişim, görüşme konusu ve diğer bilgilerini verdiği takdirde en kısa sürede davet edilerek misafir edilecek, Sayın Valimizle yapacakları görüşme ardından yönlendirilecekleri yer varsa talepleriyle ilgilenilecek, yapılacak işlem ve incelemelerin akabinde isteklerine olumlu yada neden olmadığına dair ilgililerce cevap verilecektir. Ayrıca Valiliğimizin www.gaziantep.gov.tr internet sayfasında 'Valiye Mesaj' modülü açılmış olup, talepler bu kanaldan da iletilebilecek, gerekli işlemin ardından e-mail yoluyla dönüş yapılacaktır."

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!