Vali Gül: Çözüm odaklı hareket ediyoruz

Güncelleme Tarihi:

Vali Gül: Çözüm odaklı hareket ediyoruz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2018 09:20

Vali Gül: Çözüm odaklı hareket ediyoruz

Haberin Devamı

Hasan KIRMIZITAŞ/GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Valisi Davut Gül, Şahinbey ve Şehitkâmil ilçelerinde Kaymakamlık ve Belediyelere iade-i ziyaretlerde bulundu. Kurum müdürleri ile toplantı yapan Gül, kamu hizmetlerinde vatandaşların işlerini kolaylaştırmaya yönelik herkesin gereken gayreti göstermesini isteyerek çözüm odaklı çalışılması talimatını verdi.

Vali Gül, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu ziyaret ederek ilçe jandarma komutanlıkları ve ilçe emniyet müdürlüklerini denetledi.

Vali Gül, Şehitkâmil Kaymakamlığında kurum müdürleri ile yaptığı toplantıda, "Eğitimden, sağlığa, güvenlikten sosyal yaşama kadar her konuda örnek bir şehir olmamız gerekiyor. Vatandaşlar tarafından kolay ulaşılabilir bir yönetim anlayışı içerisinde dilek ve şikâyetlerine yanıtsız kalmayarak çözüm odaklı hareket ediyoruz. Tüm kamu görevlilerinden de bu anlayışla bir çalışma performansı bekliyoruz" dedi.

Gül, çocukların, kadınların gece geç saatlere kadar sokakta rahatça dolaşabilmesi, vatandaşların güvenliği, huzuru ve olaylara daha seri müdahale edilmesi için gerekenin yapıldığını vurguladı. Kurum müdürlerine, yarı yıl tatiline kadar yönetici performanslarının değerlendirileceğinin, liyakat esasıyla göreve devam kararı alınacağını belirten Gül, “Özellikle gençlik spor, sosyal hizmetler, milli eğitim ve müftülüklerimiz dâhil her alanda tüm ilçelerimiz aktif bir şekilde çalışmalı, gençlerimize ve çocuklarımıza ulaşmalı, yapılan ve yapımı devam eden tesislerimizin fiziki ihtiyaçları ona göre düzenlenmeli" diye konuştu.

Ayrıca öğretmenleri motive eden yönetici, veliler ve öğrencilerle iyi iletişim kuran öğretmenlerimize ihtiyaç duyulduğunu belirten Vali Gül, okullardaki, sokaklardaki ve parklardaki güvenlik önlemlerine de değinerek, "Güvenlik konusunda okul yöneticilerimizin zaman zaman düzenli kontrollerini yapabileceği yeni bir sistem oturtmalıyız. Sonuç olarak milli eğitimde, sosyal hizmetlerde ve müftülüklerimizde olan temel aksaklıkları giderirsek sorunların büyüğünü de çözmüş oluruz. Bu anlamda kapım her zaman herkese açık" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!