SANKO Üniversitesi’nde 'Dünya Engelliler Günü' etkinliği

Güncelleme Tarihi:

SANKO Üniversitesi’nde Dünya Engelliler Günü etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2018 10:12

SANKO Üniversitesi’nde 'Dünya Engelliler Günü' etkinliği

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA)- SANKO Üniversitesi’nde, Dünya Engelliler Günü nedeniyle 7 Aralık 2018 Cuma günü, 'Engelleri Aşmak' konulu bir sempozyum düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı’nın moderatörlüğünde, Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi toplantı salonunda saat 09.00’da başlayacak 'Birlikteysek Başarırız' konulu sempozyumda, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Umut Uztürk, Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şube Başkanı Hulusi Kalender, Bedensel Engelliler Yüzme Milli Takımı Antrenörü Osman Çullu, Ampute Milli Futbol Takımı Sporcusu Fatih Karakuş, Gazişehir Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Takımı Genel Menajeri Ramazan Taşkın, Limitsiz Spor Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Salih Cem ve TRT Spor Engelsiz Spor Programı Muhabiri Cem Çınar, birlikte başarmanın yollarını paylaşacak. 
Sempozyum Başkanı, SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nevin Ergun’un moderatörlüğünde “Hayata Renk Katanlar” başlığı ile düzenlenecek oturumda ise şu sporcular başarı öyküleri ile topluma nasıl rol model olduklarını anlatacak:
Bu arada, etkinlikler kapsamında SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü organizasyonunda, SANKO Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenleri yılın en başarılı sporcusunu ve takımını seçecek.
SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi toplantı salonunda  09.00- 18.00 saatleri arasında düzenlenecek sempozyuma, isteyen herkes davetiyesiz katılabilecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!