Nizip'te, proje yazma eğitimine katılanlara sertifika

Güncelleme Tarihi:

Nizipte, proje yazma eğitimine katılanlara sertifika
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2018 15:00

Nizip'te, proje yazma eğitimine katılanlara sertifika

Haberin Devamı

Metin İLİKSOY/NİZİP (Gaziantep), (DHA) - NİZİP Kaymakamlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nizip Ticaret Borsası katkılarıyla düzenlenen “AB Hibe Programları Proje Yazma Eğitimi ve Uygulamalı Erasmus Proje Yazma Eğitimi” sona erdi.
Nizip Ticaret Borsası eğitim salonlarında gerçekleşen proje yazma eğitimlerine katılan kursiyerlere sertifika töreni düzenlendi. Sertifika töreninde konuşan Nizip Kaymakamı Kemal Şahin; “Avrupa Birliği’nin (AB) sağlamış olduğu destekler ile yerel ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak fikirlerinin projeye dönüştürülüp ilçemizin ve bölgemizin kalkınmasına katkı sağlamasını istemekteyiz. Bu gün olan eğitim bizim için bir başlangıç ileri ki zamanlarda bir üst seviye olan eğitimleri de kamu personellerimize ve öğretmenlerimize vermek istiyoruz. Bu eğitimin düzenlemesinde emeğe geçen herkese çok teşekkür ederim. Ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile her zaman ortak çalışmalara imza atan Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanım İbrahim Bey’e de katkılarından dolayı teşekkür ederim. Burada bulunan tüm öğretmenlerimizin de şimdiden öğretmenler gününü kutlarım" diye konuştu.
Nizip Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Sarı ise sertifika alanları kutladı.
Nizip Kaymakamı Kemal Şahin, Nizip Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Sarı’ya vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!