Mustafa Demirbaş, Nizip'e talip

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Demirbaş, Nizipe talip
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2018 13:04

Mustafa Demirbaş, Nizip'e talip

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA)- GAZİANTEP'in Nizip ilçesinde geçmişte Tatlıcak Belde Belediye Başkanlığı yapan, Belediye Başkanları Derneği Genel Başkanı Mustafa Demirbaş, Nizip Belediye Başkanlığı için aday adayı olacağını açıkladı.
1994- 2004 yılları arasında Şehitkamil Belediyesi'nde çalışan ve 2004- 2009 yıllarında ise Tatlıcak Belde Belediye Başkanlığı yapan ve halen Belediye Başkanları Derneği Genel Başkanı olan Mustafa Demirbaş, Demirören Haber Ajansı (DHA) Bölge Temsilciliği'ni ziyaret etti. Bölge Temsilcisi Hasan Kırmızıtaş ile görüşen Demirbaş, Nizip Belediye Başkanlığı için aday adayı olacağını belirtti. Demirbaş, belediyeciliği bildiğini ve gelen talepler üzerine aday adayı olacağını söyledi. Seçilmesi halinde Nizip halkı için güzel hizmetler yapacağını anlatan Demirbaş, şunları söyledi:
"Bölgede muhtarlarımız, kanat önderlerimiz ve halkla yapılan istişareler neticesinde bu karara vardık. Zaten bizin geçmişimizde belediyecilik var. 1994-2004 yılları arasında 10 yıl Şehitkamil Belediyesi'nde çalıştım. 2004- 2009 yıllarında da Tatlıcak Belde Belediye Başkanlığı makamında bulundum. Halkın içinden gelen bir kardeşiniz olarak bu hizmete talibiz. Allah nasip ederse inşallah önümüzdeki günlerde Nizip Belediye Başkanlığı aday adayı müracaatında bulunacağız. Biz halka faydalı olan insanlarız. Halkın içerisinden gelen bir kardeşiniz olarak insanlara faydalı olabilmek için çalışacağız. Belediye Başkanlığı dönemimde yaptığım hizmetler ortadadır. İnşallah Nizip halkı beni kendisine bir hizmetkar olarak seçtiğinde hizmetlerin en alası gelecektir."
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!