Milletvekili Koçer'den, 24 Kasım mesajı

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Koçerden, 24 Kasım mesajı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2018 10:18

Milletvekili Koçer'den, 24 Kasım mesajı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Koçer, geleceğin teminatının yol göstericisi olan öğretmenlere ve eğitime desteklerinin süreceğini söyledi.

Öğretmenlerin geleceğin teminatı olan çocukları bilgiyle donatarak, eğitip, yetiştirdiğini belirten Koçer, "Ülkemizin arzu edilen kalkınmışlık seviyesine ulaşması için gereken gelişim ve değişimi sağlayacak, bizleri gelecek hedeflerimize ulaştıracak olanlar öğretmenlerimizdir. Geleceği inşa edecek olan çocuklarımızın, yürüdükleri ilim ve irfan yolundaki rehberi, yol göstericisi onlardır. Refahın ve gücün temeli ekonomik kalkınma, ekonomik kalkınmanın temeli de adaletten sağlığa, sanattan siyasete kadar her alanda olduğu gibi kaliteli bir eğitimdir. Bilimin, teknolojinin hızla geliştiği günümüzde bu gelişime katkı sağlayacak öğrenciler yetiştirecek olan öğretmenlerimize olan inancım tamdır" dedi.

AK Parti hükümetinin 2019 yılı bütçesinin 113 milyar 813 milyon liralık bölümünü Milli Eğitime ayırdığını ve eğitimi çok önemsediklerini vurgulayan Nejat Koçer, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"2019 Türkiye bütçesinden Milli Eğitime ayrılan 113 milyar 813 milyon 13 bin TL kaynak, hedeflediğimiz eğitim standartlarına ve kalitesine kavuşmamıza, ihtiyaç duyduğumuz öğretmen sayısına ve gücüne ulaşmamızı sağlayacaktır. Şehrimiz Gaziantep’te de öğretmenlerimizin mesleklerini ifa ettikleri okullarımıza önümüzdeki yıl içerisinde altyapısı güçlü, teknolojik donanımı tam, modern 3500 derslik daha ilave olacaktır. Ülkemizin ve şehrimizin, dünyanın gelişmiş ülkeleri seviyesinde bir eğitim sistemine, bu sisteme uygun fiziki yapılara ve eğitim kadrosuna kavuşması için her türlü yatırım hız kesmeden devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi minnet ve rahmetle anıyor, öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten duygularımla kutluyorum."

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!