İslahiye’de kitap fuarı açıldı

Güncelleme Tarihi:

İslahiye’de kitap fuarı açıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2019 17:30

İslahiye’de kitap fuarı açıldı

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)- GAZİANTEP’in İslahiye Belediyesi tarafından bu yıl 1’incisi gerçekleşen Kitap Fuarı’nın açılışı yapıldı.

Anadolu Yazarlar Derneği işbirliğiyle yapılan İslahiye Belediyesi 1'inci Kitap Fuarı’nda 15 yayınevi ile 15 yazar okurlarıyla buluşacak. İslahiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan açılış törenine İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, GASKİ Daire Başkanı Hüseyin Sönmezler, Anadolu Yazarlar Derneği Başkanı Yazar  Gülşen Gazel,Belediye Meclis üyeleri,yazarlar ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, ”Bu tür fuarları ilçemizin kültürel hayatı açısından önemsiyoruz. Bu fuarlar aracılığıyla kitaplar kitap severler ve yazarlarıyla buluşuyor. Cehaletin karşısında en büyük silahın okumak olduğunu hepimiz biliyoruz. Öğretmenler Günü'nü kutlayacağımız bugünlerde ‘Ben okuyorum, Gaziantep okuyor’ projesini düşündüğümüzde açılan fuarın daha anlamlı hale geldiğine inanıyorum” dedi.

Kitap Fuarında stantları gezen kitapseverler yazarlarla da sohbet etme kitap hakkında düşüncelerini paylaşma fırsatı buldular.

Fuarın en genç kalemi 18 yaşındaki Yazar İbrahim Bülbül ise Belediye Başkanı ve severlerine ‘Şimdi hoşça kal yalnızlığınla’adlı romanı imzalayarak romanı hakkında merak edilenleri yanıtladı. Fuarın 1 Aralık gününe kadar açık olacığı öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!