Gaziantep Müzik Festivali sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Gaziantep Müzik Festivali sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2019 12:47

Gaziantep Müzik Festivali sona erdi

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA)- GAZİANTEP'te bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Gaziantep Müzik Festivali sona erdi. Sevilen isimlerin sahne aldığı festivalde, katılımcılar müzikle dolu 2 gün yaşadı. Festivalin konuklarından olan Emrah Karaduman'ın konser gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlama kararı da büyük takdir topladı.

Gaziantep Müzik Festivali, M1 Otopark alanında gerçekleştirildi. Voice Ajans, Elit Sanat Organizasyon ve M1 Gaziantep'in işbirliğinde düzenlenen etkinliğin ilk gününde sahneyi Tuğçe Kandemir, Emrah Karaduman ve Göknhan Türkmen aldı. 3 isim de sevilen eserlerini, sevenleriyle hep birlikte seslendirdi. Festivalin ikinci gününe ise; yağışlı havaya rağmen ilgi yoğundu. İlk olarak Kolpa grubunun şarkılarıyla coşturduğu gençler, rap müziğin önemli isimlerinden olan Norm Ender'in konseriyle yağmur altında unutulmaz bir gece yaşadı.

ÜNLÜ İSİMDEN DUYGULANDIRAN HAREKET

Gaziantep Müzik Festivali'nde sahne alan isimlerden Emrah Karaduman, konser gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlama kararı aldı. Ayrıca, geçen yıl otizme farkındalık temasıyla gerçekleştirilen festivalin, bu yılki sosyal sorumluluk ağında ise kan bağışı yer aldı. Kızılay da 'Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır' sloganıyla alanda yerini aldı. Katılımcılar, konser öncesi kan bağışında bulundu. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!