Fatma Şahin'den, Mardinlilere övgü

Güncelleme Tarihi:

Fatma Şahinden, Mardinlilere övgü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2018 12:47

Fatma Şahin'den, Mardinlilere övgü

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Mardinliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı'nı ziyaret ederek Mardinlilerle sohbet etti. Gaziantep'in ve Türkiye'nin gelişmesinde Mardinlilerin verdiği desteğe teşekkür eden Başkan Şahin MAREV'in hizmetleri hakkında Başkan Abdulkerim Arslan'dan bilgiler aldı.

Mardinliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ağırladı. Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçılar Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya ve MAREV Başkanı Abdulkerim Arslan'dan çalışmalar ve hizmetler hakkında bilgiler alan Şahin; Mardinlilerin her zaman Gaziantep'e ve Türkiye'ye hizmet için yarıştıklarını, özellikle 15 Temmuz ve Cerablus olaylarında Mardinlilerin bütün varlıklarıyla devlete büyük destekler verdiklerini ifade ederek teşekkür etti. Gaziantep'te gerçekleştirdikleri hizmetler hakkında Mardinlilere brifing veren Şahin, Gaziantep'in gelişmesi ve kalkınması için çok yönlü çalışmalar yürüttüklerini de ifade etti. Vatandaşların kentle ilgili yaşadıkları sıkıntıları da dinleyen Şahin, sorunların acilen giderilmesi için daire amirlerine talimatlar verdi. Gaziantep'in önemli hamleler içerisinde olduğunu ve özellikle son dönemlerde Suriyelilerin büyük kitleler halinde ülkelerine dönmeye başladığını da vurgulayan Fatma Şahin, toplumun bütün kesimleriyle kucaklaşarak büyük ve örnek hizmetler yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Mardinlilerle karşılıklı görüş alış verişinde bulunan Şahin, Gaziantep çevre yolunun da kentin etrafını tamamen kuşatana kadar tamamlanması yönündeki çalışmaların sürdüğünü ve ikinci GATEM'in  kısa bir süre sonra hizmete gireceği müjdesini verdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!