Eskişehir'de, 30 Ağustos resepsiyonu

Güncelleme Tarihi:

Eskişehirde, 30 Ağustos resepsiyonu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2019 13:22

Eskişehir'de, 30 Ağustos resepsiyonu

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR,(DHA)- 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97'inci yıldönümü kutlamaları kapsamında, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak ve eşi Kevser Çakacak, resepsiyon verdi. 
Resepsiyon davetine; Muharip Hava Kuvveti Komutanı Hava Orgeneral Atilla Gülan, CHP Eskişehir Milletvekilleri Jale Nur Süllü, Utku Çakırözer, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, vali yardımcıları, askeri yetkililer, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşların üst düzey yetkilileri, şehit aileleri ve gaziler, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, iş adamları ve milli sporcular katıldı.
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen resepsiyona katılan konuklarına teşekkürlerini ileten Vali Çakacak, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97'inci yıldönümünde, bu büyük zaferi bir bayram olarak kutlamanın gurur ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu özel gecede davetimize icabet edip, zaferimizin coşkusuna ortak olan herkese teşekkürlerimi sunuyor, saygıyla selamlıyorum" dedi.
Daha sonra Vali Çakacak ve eşi Kevser Çakacak, Garnizon Komutanı Hv. Org. Gülan, 30 Ağustos Zafer Bayramı anısına yapılan pastayı kesti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!