En özel gelinlik detaylarda gizli

Güncelleme Tarihi:

En özel gelinlik detaylarda gizli
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2018 10:58

2018 gelin adaylarına tavsiyelerde bulunan tasarımcı Meriç Tanın elbise formundaki gelinlikleri ön plana çıkartıyor. Tanın, "En özel gelinlik detaylarda gizli" diyor.

Haberin Devamı

En özel gelinlik detaylarda gizli
Düğün sezonunun açılmasıyla beraber 2018’in trend gelinliklerinde
öne çıkan detaylar da belirlenmeye başladı. En özel geceye hazırlanan gelin adayları hayalindeki gelinliği taşıyabilmek için yoğun bir araştırma yapıyor. Modacılar 2018’de evlenmeyi düşünenler için her zamankinden daha güzel ve çarpıcı gelinlikler tasarlandığına dikkat çekiyor. Ankara’da uzun yıllardır kendi adını taşıyan markası altında gelinlikler için özel aksesuar tasarımları hazırlayan Meriç Tanın, “Gelinlikler detaylarda gizlenen aksesuarlarla özgünleşiyor” diyor. Tanın, 2018 gelin adaylarına şu tavsiyelerde bulunuyor:

Haberin Devamı

En özel gelinlik detaylarda gizli
ELBİSE FORMUNDA GELİNLİKLER BAŞROLDE

“Revaçta olan elbise formundaki gelinlikler bu sene başrolde. Bu trendin aksesuar ile buluşması ortaya çok özel bir görüntü çıkartıyor. Özel gecenin unutulmaz olmasını isteyenler gelinliklerinde aksesuarların detaylarından faydalanıyor.

En özel gelinlik detaylarda gizli
BOHEM TASARIMLAR ÖZGÜNLÜK KATIYOR

Doğal görünümlü taşlarla tasarlanmış, saçların arasına karışan bohem tasarımlar özel geceye özgünlük katıyor. Bununla birlikte Lübnan gelinlik modasından gelen akım ise daha gösterişli modeller ile kombinleniyor.

En özel gelinlik detaylarda gizli
MUTLAKA UYUM İÇERİSİNDE OLMALI

Tüm bu detaylar bir yana en önemli bilgi ise aksesuarı ve gelinliğin uyum içerisinde olmasıdır. İşte bu sebeple seçimler yapılırken, mutlaka profesyonel destek alınması gerekiyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!