Hayırseverden üniversite öğrencilerine 10 bin elma bağışı

Güncelleme Tarihi:

Hayırseverden üniversite öğrencilerine 10 bin elma bağışı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2018 12:44

Hayırseverden üniversite öğrencilerine 10 bin elma bağışı

Haberin Devamı

Ünsal YÜCEL/EDİRNE,(DHA)-EDİRNE'de bulunan Trakya Üniversitesi'nde eğitim gören öğrencilere dağıtılmak üzere isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever tarafından 10 bin adet elma bağışlandı.

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde çiftçilik yapan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever tarafından Trakya Üniversitesi'nde eğitim gören öğrencilere dağıtılmak üzere 10 bin elma bağışında bulunuldu. Elmalar, Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personeli tarafından üzerinde 'Eğer tadını bilirseniz, ekmeği paylaşmak ekmekten daha lezzetlidir', 'Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil', 'Kalbinizle yaptığınız her şey size geri dönecektir' yazılı ve geri dönüşümlü kese kağıtlarının içerisinde öğrencilere dağıtıldı.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, yaptığı açıklamada, “Bizim kültürümüzde, insanlar arasındaki sevgiyi, muhabbeti, dayanışmayı artıran en güzel vasıflardan biri paylaşmaktır. Paylaştıkça sevgimiz çoğalır, birbirimize olan güven ve inancımız artar. Trakya Üniversitesi olarak her fırsatta öğrencilerimize bu bilinci aşılarken, aynı felsefeyle öğrencilerimizi çeşitli burs imkânlarıyla desteklemeye gayret ediyoruz. Konu ne olursa olsun, hayırsever hemşehrilerimizin desteğini almak üniversitemiz için çok değerli. Bu düşüncelerle, adının açıklanmasını istemeyen, Babaeski’nin Yenimahalle Köyü’ndeki hayırsever bağışçımıza, hem üniversitemiz hem de öğrencilerimiz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu davranışın, başka hayırseverlere de örnek olmasını diliyoruz” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!