Beyoğlu'ndan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Güncelleme Tarihi:

Beyoğlundan Cumhuriyet Bayramı mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2019 10:48

Beyoğlu'ndan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Haberin Devamı

Rihan ALP/DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Cumhuriyet'in kuruluşunun 96'ncı yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında vatanın bir ve bütün olduğuna dikkat çekerek birlik ve beraberliği korumada kararlılık vurgusu yaptı.
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Cumhuriyet'in kuruluşunun 96'ncı yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı. Beyoğlu, vatanın bir ve bütün olduğuna dikkat çekerek kendi vatanında işgali kabullenmeyen milletimizin İstiklal Savaşı’yla kenetlenen ruhların sarsılmaz iradesini ortaya koyduğunu söyledi. Kurtuluş Savaşı’ndaki başarının tüm dünya milletlerine örnek teşkil ettiğini anlatan Beyoğlu, şöyle konuştu:
"Sarsılmaz imanıyla, vatanı için canını feda ederek kendi yurdunda düşmana karşı tüm dünyayı kendine hayran bırakacak bir zafere imza atan ve bu yönüyle mazlum milletlere örnek teşkil eden milletimiz Kurtuluş Savaşı'ndaki başarısıyla ismini bir kez daha tarihe altın harflerle yazdırmayı başarmıştır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyorum.  Milletimiz için yeni bir idare sistemi olan cumhuriyetimizin 96'ıncı kuruluş yıldönümünü ve milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!