Beyoğlu, Ankara'daki temaslarını değerlendirdi

Güncelleme Tarihi:

Beyoğlu, Ankaradaki temaslarını değerlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2019 13:42

Beyoğlu, Ankara'daki temaslarını değerlendirdi

Haberin Devamı

Rihan ALP/ DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR''ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Ankara'da yaptığı temaslarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Bağlarımızın çok ciddi sorunları var. Bir yandan bunlara kısa vadeli çözümler üretmeye çalışırken, diğer yandan kronik hale gelen sorunların çözümü için projeler üretiyoruz" dedi.

AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Mehmet Mehdi Eker'in öncülüğünden milletvekilleri Oya Eronat ve Ebubekir Bal, Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale ve Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu ile birlikte geçen gün Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yaptıkları ziyareti değerlendiren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçedeki sorunları çözümüne yönelik projeler üretmeye devam edeceklerini söyledi. Ankara'da yaptıkları görüşmeyle Bağlar'da kurulacak Millet Bahçesi'nin AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Mehdi Eker'in girişimiyle yapılacağını anlatan Başkan Beyoğlu, şunları söyledi:
"Bağları'mızın çok ciddi sorunları var. Bir yandan bunlara kısa vadeli çözümler üretmeye çalışırken, diğer yandan kronik hale gelen sorunların çözümü için projeler üretiyoruz. Bu sorunları belediye olarak tek başımıza çözmemiz mümkün değil. Bu yüzden devletimizin ilgili kurumları ve birimleriyle her zaman iletişim halindeyiz. Bu konuda en somut en önemli referansımız olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel yönetimlerle ilgili uyarı ve söylemlerini, talimatlarını esas alarak halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Halkımıza hizmet ederken hiçbir siyasi ayrım yapmıyoruz. En ücra noktadaki kırsal bölgeden şehir merkezinin her noktasına kadar tüm halkımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne gerek bakanlıklarımız gerekse kurumlarımız nezdinde girişimlerde bulunuyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu başta olmak üzere bakanlarımız gerekli kolaylığı ve desteği sağlıyor. Tek başımıza bu iletişimi kurmamız ve geliştirmemiz mümkün değil. Diyarbakır’a değerli hizmetlerde bulunmuş olan, kentimiz için önemli bir değer olarak gördüğümüz önceki dönem bakanımız ve milletvekilimiz Sayın Mehmet Mehdi Eker, bakanlıklarımız ve kurumlarımız bazında yaptığımız girişimlerde, görüşmelerde önderlik ediyor. Kendisinin önderliğinde, kendisiyle birlikte görüşmelerde bulunuyoruz. Ankara’da çok faydalı ve kentimiz için müjde niteliğinde görüşmeler gerçekleştirdik. Sonuç alıcı gelişmeler yaşandı. Kısa zamanda bunların sonuçlarını görmeye başlayacağız inşallah" dedi. 

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!