Bağlar Belediyesi, 20 yıllık kaldırım işgaline son verdi

Güncelleme Tarihi:

Bağlar Belediyesi, 20 yıllık kaldırım işgaline son verdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2020 16:56

Bağlar Belediyesi, 20 yıllık kaldırım işgaline son verdi

Haberin Devamı

DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediyesi, ilçenin en işlek caddelerinden olan Sento Caddesi'nde 20 yıldır devam eden kaldırım işgaline son verdi. 
Bağlar Belediyesi, vatandaşların talebi üzerine 20 yıldır kaldırım işgalinin yapıldığı Sento Caddesi'nde çevre düzenlemesi başladı. Çalışma kapsamında ekipleri, kaldırım işgaline son verirken, görüntü kirliği oluşturan ağaçlar da budandı.
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, amaçlarının ilçede huzurlu bir ortamı oluşturmak olduğunu, bundan dolayı işlek noktalardaki kaldırım işgallerine ve görüntü kirliliğine izin vermeyeceklerini söyledi. Başkan Beyoğlu, "Esnafımızın ve vatandaşımızın yararına olan çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Kimse mağdur olsun istemiyoruz. En önemlisi kentimiz mağdur olmasın ve ilçemiz güzelleşsin, görüntü kirliliği olmasın diye mücadele veriyoruz. Sento Caddesi’ndeki kaldırım işgallerine ve görüntü kirliliğine son verdik. Temiz ve huzurlu bir Bağlar en büyük hayallerimizden biridir" dedi.
İlçe sakinleri, Sento Caddesi'ndeki kaldırımı işgaline son verip, çevre düzenlemesi yaptığından doyalı Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na teşekkürlerini iletti.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!