AK Parti'li Yılmaz'dan Bağlar Belediyesi'ne ziyaret

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Yılmazdan Bağlar Belediyesine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2020 14:30

AK Parti'li Yılmaz'dan Bağlar Belediyesi'ne ziyaret

Haberin Devamı

DİYARBAKIR,(DHA)- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nu ziyaret etti.
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, beraberindeki Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hasan Basri Güzeloğlu, milletvekilleri Mehmet Mehdi Eker, Ebubekir Bal ve Oya Eronat ile birlikte Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nu makamında ziyaret etti. 
Ziyarette konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bağlar ilçesine hükümet olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gerekli tüm desteği vereceklerini söyledi. Yılmaz, "Ekip ruhu önemli Teknik kadro olmadan bu iş olmaz. Çok genç bir ekiple çalışıyorsunuz. Büyükşehir Belediyesi ile ortak projeler yapabilirsiniz. Bağlar halkı yıllardır hizmet görmedi. Yıllar önce Bağlar'a girdiğim zaman esnaflar burası batakhane gibi olmuş dediler hırsızlık uyuşturucu her türlü sıkıntı var dediler. Dolaysıyla bizim burada ferah bir şehir oluşturmamız gerekiyor. Gerçekten şu anda Bağlar, Diyarbakır’ın kalbidir. Bağlar değişirse Diyarbakır değişir, Güneydoğu değişir, Türkiye değişir. Biz de elimizden ne gelirse Bağlar'ın yanındayız. Büyükşehir Belediyesi'nin teknik kadrosunu mutlaka kullanın.Bağlar halkı hizmet görsün. Bu bir fırsat" dedi.
'BAĞLAR BELEDİYESİ’NE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ'
Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu ise Bağlar’da değişim yaşandığına dikkat çekerek, Bağlar Belediyesi'ne her türlü desteği sağlamaya devam edeceklerini kaydetti. Güzeloğlu, "Bağlar değişim ve dönüşümün merkezi olacak. Millet bahçeleri ve kentsel dönüşümde merkez Bağlar olacak. Hemen burada belirtiyorum biz bu hizmetler için Bağlar'ımıza 1 milyon TL’yi taahhüt ediyoruz. Her konuda desteğimiz devam edecek" diye konuştu.
'GÖREVE GELDİĞİMİZDEN BERİ HALKIN İÇİNDEYİZ'
Ziyaretçilerine verdiği destek dolayı teşekkürlerini ileten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, göreve geldikten sonra gece gündüz demeden çalışma yaparak değişim süreci başlattıklarını dile getirdi.
Beyoğlu, "Zor bir süreçte göreve geldik. 11 ayda çok büyük bir değişime imza attık. Özellikle Kentsel dönüşümle ilgili çalışmalar yaptık. Geldiğimizden günden bu yana her gün ev ziyaretleri yapıyoruz. Ev ev ve sokak sokak dolaşıyoruz. İnsanların dertlerini sorunlarını ve dinliyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!