Gençlere Avrupa fırsatlarını anlattılar

Güncelleme Tarihi:

Gençlere Avrupa fırsatlarını anlattılar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2019 11:48

Gençlere Avrupa fırsatlarını anlattılar

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, kent meydanında açtıkları stantla gençlere, Avrupa'daki eğitim ve fırsatlar hakkında bilgi verdi.

Denizli'de 2012 yılından itibaren Avrupa Bilgi Ağı Eurodesk'in temas noktası olan Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, gençlere Avrupa fırsatlarını anlattı. Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Avrupa Birliği tarafından resmi Avrupa Spor Haftası etkinliği olarak desteklenen Açık Sokaklar Günü'nü fırsat bilerek, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda stant açtı. Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, gençler için eğitim ve Avrupa fırsatları ile Avrupa faaliyetlerine katılım hakkında bilgi sağladıklarını belirtti.

'GENÇLİK DEMEK GELECEK DEMEKTİR'

Gençlik Meclisi'nin standını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan ise, gençlerle bir süre sohbet ederek başarılar diledi. Gençlik Meclisi'nin bugüne kadar çok güzel projelere imza attığını ifade eden Başkan Zolan, "Gençlik demek gelecek demektir. Okuyan, araştıran, sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı, bilgi ve yeteneklerini ülkemiz ile insanlık için kullanacak bir gençlik için tüm imkanlarımızı seferber etmeyi sürdüreceğiz" dedi.

Başkan Zolan, ziyaretinde gençlerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!