Gelibolulu kadınlara 8 Mart'ta ücretsiz film gösterimi

Güncelleme Tarihi:

Gelibolulu kadınlara 8 Martta ücretsiz film gösterimi
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2019 18:01

Gelibolulu kadınlara 8 Mart'ta ücretsiz film gösterimi

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'nin Gelibolu ilçesinde, Belediyenin kültür etkinlikleri kapsamında, yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı, başrolünde Demet Akbağ ve Zafer Algöz’ün yer aldığı 'Görevimiz Tatil' adlı film 8 Mart Kadınlar Günü’nde AKM’de bayanlara özel ücretsiz olarak gösterilecek.

Gelibolu Belediyesi, 8 Mart geleneğini bu yıl da sürdürerek Dünya Kadınlar Günü'nde bayanları Atatürk Kültür Merkezi’nin sinema salonunda ücretsiz olarak misafir edecek. Belediye'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı, oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Zafer Algöz ve Enis Arıkan’ın yer aldığı geçtiğimiz yıl vizyona giren 'Görevimiz Tatil' adlı film, 8 Mart Kadınlar Günü’nde AKM’de bayanlara özel ücretsiz olarak gösterilecek.

Gelibolulu kadınlar, saat 14:00, 16:00, 19:00 ve 21:00'de olmak üzere dört ayrı seans ile gösterime sunulacak filmde, eğlenceli bir hikayeyi izleme şansını yakalayacaklar. Geçtiğimiz yıl vizyona giren film, fedakar anne, gizli yetenek, cimri baba ve kayıp gençlik adına verdiği mesajlar ile dikkat çekmişti,

Gelibolu Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Özacar, 8 Mart nedeniyle kadınlara 6 yıldır sinema hediyesini sunduklarını belirterek, “Bu özel günde ilçemizde yaşayan kadınlarımızı Atatürk Kültür Merkezi’nde konuk etmekten mutluluk duyacağız” dedi.

GELİBOLU, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!