Çan'da esnaf indirimli alışveriş günleri başladı

Güncelleme Tarihi:

Çanda esnaf indirimli alışveriş günleri başladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2019 18:04

Çan'da esnaf indirimli alışveriş günleri başladı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE’nin Çan ilçesinde, Belediye ana sponsorluğunda düzenlenen Esnaf İndirimli Alışveriş Günleri başladı.

Çan Belediyesi’nin ana sponsorluğunda Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve sivil toplum kuruşlarının desteğiyle 8-10 Mart tarihlerinde gerçekleşecek Çan Esnafı İndirimli Alışveriş Günleri, kortej yürüyüşü ardından başladı.

Esnaf İndirimli Günleri açılış kortejine Çan Belediye Başkanı AK Partili Dr. Abdurrahman Kuzu, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan, Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Görgün’ün yanı sıra esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Menderes Parkından başlayan ve Hacı İbrahim Bodur Caddesi, Mesut Hulki Önür Caddesi ve Bülent Ecevit Caddesi güzergahında gerçekleşen kortej yürüyüşü, yine Menderes Parkında sona erdi.

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan, esnaf ve sanatkarlara genel ve yerel yönetimlerin sahip çıkması halinde esnaf ve sanatkarların bulundukları şehrin katma değerini kat kat arttırdıklarını vurguladı. Özcan, “İndirimli Alışveriş Günleri, esnaf ve sanatkarın halka daha ucuz, maliyetinin hesabı yapılarak şehrin canlanmasına esnaf ve sanatkarın birazcık olsa yerli üretimle ilgili para kazanmasını sağlayan başta esnaf teşkilatı ve buna destek veren Çan Belediyesi'ne ve sayın başkana çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu ise, Çan’da son günlerde polemik haline gelen fatura olaylarına atıfta bulunarak, “İndirimli Alışveriş Günleri’nin de bir faturası olacak. Bugün burada güzel bir etkinliğe esnaf odamızla birlikte imza atıyoruz. Belediye hepimizin belediyesi, Belediye olarak ta biz bu işin tam sponsoruyuz. Bundan da keyif alıyor, onur duyuyoruz. Çan esnafının yanında olmak bize ayrı bir keyif veriyor. Tabi bunun da bir faturasının olacağını da söyleyelim. Üç gün boyunca devam edecek etkinliklerimiz olacak” dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!