Başkan Erdoğan: Biga’da yüzme bilmeyen kalmayacak

Güncelleme Tarihi:

Başkan Erdoğan: Biga’da yüzme bilmeyen kalmayacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2020 13:50

Başkan Erdoğan: Biga’da yüzme bilmeyen kalmayacak

Haberin Devamı

ÇANAKKALE’nin Biga ilçesi Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga’ya yapılacak Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nun Ankara’da düzenlenen protokol imza törenine katıldı.

Çanakkale'ye yapılacak 32 milyon liralık gençlik ve spor yatırımlarını kapsayan protokole imza atıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda düzenlenen programda Biga’ya yapılacak Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu tesisi için Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan protokol imzalarını attı. Protokol kapsamında Biga’da ayrıca İlyas Bayram Stadyumu ile 18 Eylül Stadı’nın modernizasyonu yapılacak.

Biga’da yüzme bilmeyen kimsenin kalmayacağını belirten Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Heyecanla gittiğimiz Ankara’dan Allah’ın izniyle güzel haberlerle döndük. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu Biga’daki Gençlik Merkezi’nin açılış törenine katılmak için Biga’mıza geldiğinde kendisine kapalı yüzme havuz projemizi anlatmış ve dosyamızı takdim etmiştik. Sağolsun Sayın Bakanımız da daha Biga’dan ayrılmadan kapalı yüzme havuzunun müjdesini vermişti. Biz de Ankara’da katıldığımız imza töreninde hemşehrilerimize, Biga'mızın gençlerine, Biga'mızın yarınlarına kapalı yüzme havuzunu müjdelemenin heyecanını yaşadık. Sayın Bakanımızın Biga’mıza çok selamları var. 2020 yılı ile birlikte programımızdaki projelerimize hız vereceğimizi söylemiştik. Söz verdiğimiz gibi inşallah çalışmalarımıza tüm gücümüz ve özverimizle devam ediyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi biz sahil şehriyiz ve deniz 18 kilometre uzaklıkta ama biz Bigalılar üç ay yüzebiliyoruz. Bizim keyif için, gelişim için, sağlık için 12 ay yüzebilmemiz lazım. Olimpik yüzme havuzumuzla yaz kış demeden yüzeceğiz, yüzme bilmeyen kalmayacak. Gençlerimizin ve çocuklarımızın yüzü daha da gülecek. Destekleri ve bizlere Ankara’da göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı AK Parti Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ve Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’na hemşehrilerim ve şahsım adına çok teşekkür ederim. Biga’mız için yerel genel uyumuyla gece gündüz durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Her şey sevdamız olan Biga için" dedi.

Program günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

BİGA (Çanakkale), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!