Bayramiç’te düğün salonu ve spor kompleksi açıldı

Güncelleme Tarihi:

Bayramiç’te düğün salonu ve spor kompleksi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2019 21:22

Bayramiç’te düğün salonu ve spor kompleksi açıldı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE’nin Bayramiç ilçesinde, Belediyenin yaptırdığı Menderes mahallesi düğün salonu ve spor kompleksi, törenle hizmete açıldı.

Bayramiç Belediyesi tarafından Menderes mahallesinde yaptırılan düğün salonu ve spor kompleksinin açılışına, Bayramiç Kaymakam Vekili Ali İkram Tuna, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Bayramiç Belediye Başkanı AK Partili Sadettin Arslan, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Gültekin Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Demirsöz katıldı. Davul, klarnet eşliğinde gerçekleşen açılışta, çok sayıda vatandaş yer aldı.

Tören, Bayramiç Belediye Başkanı AK Partili Sadettin Arslan'ın konuşmasıyla başladı. Başkan Arslan, "Ben ilçemin halkına güvendim, güveniyorum. Birlikte daha çok açılışlar yapacağız" dedi.

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, "Bizim, Belediye Başkanı Sadettin Arslan'a inancımız tam ve her zaman destekçisi olacağız. Bu uzun boylu adama güvenin, hizmetlerimizin devamı gelecek" diye konuştu.

Kurdelenin kesilmesiyle gerçekleşen açılışın ardından, katılımcılara pilav ikramında bulunuldu.

Fatih DALDAL/BAYRAMİÇ (Çanakkale), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!