TÜMSİAD Bursa yönetiminden yeni kaymakama ziyaret

Güncelleme Tarihi:

TÜMSİAD Bursa yönetiminden yeni kaymakama ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2018 16:06

TÜMSİAD Bursa yönetiminden yeni kaymakama ziyaret

Haberin Devamı

Muammer İRTEM/BURSA (DHA) - TÜM Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi Yönetimi, göreve yeni atanan Yıldırım İlçe Kaymakamı Adem Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

Merkez Yıldırım İlçe Kaymakamlığına yeni atanan Adem Yazıcı’ya Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi Yönetimi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Kaymakam Yazıcı’ya başarılar dileyerek söze başlayan TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Arslan, “Üzerimizde yaşadığımız, değerlerine inandığımız ülkenin bayrağı olmazsa bizde olmayız, En zor zamanlarda her daim inanıp güvenebileceğimiz bir devletimiz var, yapmamız gereken tek şey yüksek bir ülke sevdasıyla şuurlu, bilinçli ve istikrarlı bir çalışma kaydetmek” dedi.

‘TÜMSİAD, ŞEHRİN ÖNEMLİ DİNAMİĞİ’

Kaymakam Yazıcı TÜMSİAD’ın Bursa ve Türkiye işin önemli bir kuruluş olduğunu ifade ederek, “TÜMSİAD’ın, bulunmuş olduğu bölgelerde iş gücüne verdiği desteği yakından bilen birisiyim. TÜMSİAD Bursa Şubesi 500’ü aşkın üyesiyle Bursa şehrinin önemli dinamiklerinden biri. Üreten, çalışan çeşitli alanlarda farkındalık oluşturmak adına uğraş veren bir sivil toplum kuruluşu, en önemlisi de ülke ve milletinin hassasiyetlerine önem veren bir dernektir. Çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” değerlendirmelerinde bulundu. Ziyaret sonrasında TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Arslan, Kaymakamı Yazıcı’ya plaket takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!