YÖREX Fuarı’nda Gedelek turşusunun tadına baktılar

Güncelleme Tarihi:

YÖREX Fuarı’nda Gedelek turşusunun tadına baktılar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2018 11:10

YÖREX Fuarı’nda Gedelek turşusunun tadına baktılar

Haberin Devamı

Hasan BOZBEY-Kemal ALTUNDAĞ (BURSA),(DHA)- TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya YÖREX Fuarı’nda açılan Bursa standlarını gzedi. Orhangazi stantını ziyaret eden Hisarcıklıoğlu, Gedelek turşusunun tadına baktı.

Antalya’da bu yıl 9’uncusu düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nda yerini alan Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası, fuarda Gedelek turşusu başta olmak üzere birçok ürünün tanıtımını gerçekleştirdi. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Orhangazi standını ziyaret edip Gedelek turşusundan tattı.

YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’na, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası da katıldı. Fuarda GTSO Başkanı Paşa Ağdemir, Eski Bursa Valisi yeni Antalya Valisi Münir Karaloğlu'na ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'na plaket verdi.

Yöresel ürünlerin sahiplenilmesi ve teşvik edilmesi gerektiğini vurgulayan Ağdemir, ''Gemlik'te de dünyada marka olmuş zeytinimiz var. Zeytinimiz, Coğrafi İşaret alınarak tescillenmiştir. Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bizler üretenin yanında tutumumuzla, Gemlik'te farklı sektörleri desteklemeye ve güç vermeye devam edeceğiz'' dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!