Uykusunda hayatını kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Uykusunda hayatını kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2018 16:30

Uykusunda hayatını kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı

Haberin Devamı

Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ,(Bursa),(DHA) - BURSA'nın Orhangazi ilçesinde yatağında ölü olarak bulunan Hasan Çobaner, Yavuz Sultan Selim camiinde kılınan cenaze  namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Orhangazi'de aşırı kilo sorunlarının yanı sıra uyku apnesi hastalığı bulunduğu belirlenen 21 yaşındaki Hasan Çobaner, önceki gün sabah annesi tarafından yatağında ölü olarak bulunmuştu. Hasan Çobaner’in cenazesi Orhangazi Devlet Hastanesi'ndeki işlemlerinin ardından buradan alınarak Hürriyet Mahallesi’ndeki evlerine getirildi. Burada helallik alınan Çobaner’in cenazesi daha sonra Yavuz Sultan Selim camine getirildi. Genç adam burada öğlen vakti kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. Hasan Çobaner’in cenazesinde baba Osman Çobaner ve diğer yakınları taziyeleri kabul etti.

ARKADAŞLARI VE AİLESİ YASA BOĞULDU

Hasan Çobaner’in ölümü ailesi başta olmak üzere arkadaşlarını da yasa boğdu. Orhangazi Belediyespor ve Hürspor takımlarının taraftarı olan ve her maçlarında tribünlerdeki yerini alan Hasan Çobaner’i cenazesinde arkadaşları da yalnız bırakmadı. Çobaner’in cenazesine Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, siyasiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!