Orhangazi Belediyespor'da mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor

Güncelleme Tarihi:

Orhangazi Belediyesporda mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2019 12:32

Orhangazi Belediyespor'da mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor

Haberin Devamı

Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ,(BURSA),(DHA)

Orhangazi Belediyespor Teknik Direktörü Servet Renda, Salihli Belediyespor maçında basit hatalar neticesinde mağlup olduklarını ifade etti.

Bölgesel Amatör Lig 8'inci Grup'ta oynanan ve 2-1 kaybedilen Salihli Belediyespor maçına kötü başladıklarını belirten Orhangazi Belediyespor'un Teknik Direktörü Servet Renda, "Defans oyuncumuzun kontrolsüz hareketi sonucu maçın henüz başında kalemizde penaltı golü gördük ve 1-0 geriye düştük. İlk yarıda yakaladığımız bir kaç net pozisyon vardı. Bunları değerlendiremedik. Buna karşılık rakibin iki net pozisyonunda da kalecimiz Alper çok iyi çıkardı" dedi.

İkinci yarıya baskılı başlamalarına rağmen ikinci golü gördüklerini söyleyen deneyimli teknik adam, "Daha sonra oyunda dengeyi kurduk. Siyahi oyuncumuzun da oyuna katkı koyması ile golü bulduk. Beraberlik golü için de çok uğraş verdik ama olmadı diye konuşan Servet Renda, Kendi saha ve seyircimiz önünde basit gollerle mağlup olduğumuz için üzgünüz. Kalan maçlarımızda en iyi şekilde mücadele edip ligi tamamlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!