Mustafakemalpaşa‘da hayvan barınağı ağaçlandırıldı

Güncelleme Tarihi:

Mustafakemalpaşa‘da hayvan barınağı ağaçlandırıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2019 11:48

Mustafakemalpaşa‘da hayvan barınağı ağaçlandırıldı

Haberin Devamı

Hayrettin GÖK/MUSTAFAKEMALPAŞA/(Bursa),(DHA)- BURSA’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Tema Vakfı işbirliği ile Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Geçici Bakımevi’nde fidan dikimi etkinliği yapıldı.

Mustafakemalpaşa ilçesinde Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Tema Vakfı işbirliği ile Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Geçici Bakımevi’ne fidan dikme etkinliği gerçekleşti. Düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Başkan Yardımcısı Fatma Kocaman, birim amirleri, meclis üyeleri, Tema Vakfı Mustafakemalpaşa Temsilcisi Rasim Balaban ile birlikte doğa ve hayvanseverler katıldı.

Hayvan barınağının yaklaşık 1 dönümlük alanında gerçekleştirilen fidan dikiminde Başkan Kanar’da çınar fidanını toprakla buluşturarak can suyunu verdi. Başkan Kanar, “Yeşillendirdiğimiz bu alanda fidanlar ağaca dönüştüğü zaman gölgesinde serinleyebileceğimiz gibi aynı zamanda çocuklarımız için de doğa ve hayvan sevgisini bir arada yaşayacakları bir miras bırakmış olacağız” dedi.  Başkan Kanar, sokak hayvanlarının yanı sıra doğada bulunan çeşitli kanatlı hayvanlar için de ağaçlara “kuş evleri” yapılması talimatını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!