Bursa Valisi, pazarda alışveriş yaptı

Güncelleme Tarihi:

Bursa Valisi, pazarda alışveriş yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2018 12:32

Bursa Valisi, pazarda alışveriş yaptı

Haberin Devamı

Hayrettin GÖK/ MUSTAFAKEMALPAŞA (Bursa) (DHA)- BURSA Valisi İzzettin Küçük, Mustafakemalpaşa ilçesinde Kaymakam Mustafa Masatlı ve Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı makamlarında ziyaret etti.

Mustafakemalpaşa hakkında brifing alan Vali İzzettin Küçük, “Mustafakemalpaşa’ya çok güzel bir günde geldim. Bugün bu güzel ilçemizin meşhur pazarının kurulduğu gün. İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızla birlikte pazar alanında esnafımızla ve alışveriş yapan vatandaşımızla bir araya gelerek ayaküstü sohbet ettik. Gördüğüm kadarı ile vatandaşımız mutlu ve memnun. Öğrendiğime göre yerli üretim olan domates ve incirin tarlada üreticiyi memnun edecek fiyatlarda satılmış. Bunları duyduğuma ben de çok memnun oldum” dedi. İlçede İhtisas OSB ve Mermer OSB’de kamulaştırmaların hızla devam ettiğini de belirten Vali Küçük, şunları kaydetti:

“Ayrıca Türkiye’nin mermer merkezi olmasına çok kısa bir süre kaldı. Belediye ziyaretimde Suuçtu Şelalesi ile ilgili bilgiler aldım. Burada elektrik çekilmesi ilgili çalışmalar yapılıyor. Biz de Valilik olarak bu projeyi destekleyeceğiz. Mustafakemalpaşa Belediyesinin diğer projelerinde de incelemelerde bulundum. Özellikle dere yatağı ıslah projesi gerçekten çok güzel olmuş. Proje tamamlandığında ailelerin güzel vakit geçirebileceği bir alan inşa edilecek. Bu projenin de takipçisi olacağım. Mustafakemalpaşa’ya her zaman mutluluk ile gelip, memnuniyet ile ayrılıyorum. Bana bu güzel duyguları yaşatan Mustafakemalpaşalı hemşerilerimi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Belediye Başkanımız ve Kaymakamımıza gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.”  

İlçede hayata geçirilmesi planlanan projelerin yakın takipçisi olacağını dile getiren Vali İzzettin Küçük, bundan sonraki ziyaretlerini daha sıklıkla gerçekleştireceğini ifade etti.

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!