Mudanya'da yıkılan metruk binaların molozları kaldırıldı

Güncelleme Tarihi:

Mudanyada yıkılan metruk binaların molozları kaldırıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2019 16:26

Mudanya'da yıkılan metruk binaların molozları kaldırıldı

Haberin Devamı

Merve KIZILKAYA/MUDANYA,(Bursa),(DHA) - Bursa'nın Mudanya ilçesi Şükrü Çavuş Mahallesi Muhtarı Şeraf Şaş'ın girişimiyle, Mudanya  Belediyesi ekipleri tarafından kontrollü olarak yıkımı gerçekleştirilen iki adet metruk evin molozları kaldırıldı.

Bursa'nın Mudanya ilçesi, Şükrü Çavuş mahallesi Yokuş Çeşme Sokak üzerinde bulunan iki adet kullanılmayan metruk bina, geçtiğimiz haftalarda mahalle muhtarı Şeref Şaş'ın girişimleriyle, Mudanya Belediyesine ait ekipler tarafından kontrollü olarak yıkılırken, moloz temizleme işlemleri de tamamlandı. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Şükrü Çavuş mahallesi muhtarı Şeref Şaş, yıkımın yapıldığı günlerde yoğun asfalt çalışmaları nedeniyle hafriyat kamyonlarının meşgul olduğunu belirterek yıkım sonrasında molozların güçlükle kaldırıldığını söyledi. 

Şaş, Mudanya Belediyesine ve ekiplerine teşekkür ederek, "Tüm çabamız mahallemizi daha yaşanabilir, şehidimizin adına yakışır bir duruma getirmek içindir. Bu nedenle sadece ben ve ekibim değil tüm mahalle sakinlerinden aynı hassasiyeti ve çabayı göstermelerini rica ediyorum. Metruk evler, hurda araçlar, bir şekilde yıkılmış fakat molozu yerde duran yapılardan dolayı hem görüntü kirliliği, hem asayiş ve yangın tehlikesi meydana gelebilmektedir.Metruk bir binanın yıkılması kadar molozlarının kaldırılması da büyük bir iş ve maliyettir. Bina sahiplerinin de bu konuda duyarlı olması gerekmektedir." dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!