Yıldırımlı kadınlar sporla buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Yıldırımlı kadınlar sporla buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2018 13:44

Yıldırımlı kadınlar sporla buluşuyor

Haberin Devamı

BURSA,(DHA) - BURSA'DA Yıldırım Belediyesi, bu alandaki hizmet zincirine eklediği Kadın Spor Merkezi ile Yıldırımlı kadınları sporla buluşturuyor.                             

Yıldırım Belediyesi, Millet Mahallesi, 75. Yıl Mahallesi, Dr. Sadık Ahmet Spor Tesisleri ve Sinandede'de oluşturduğu kadın spor merkezleriyle sağlıklı yaşamın önemli bir unsuru olan sporla ilçedeki kadınların buluşmasını sağlıyor. Hizmete girdikleri ilk günden itibaren yoğun ilgiyle karşılaşan spor merkezlerine ayda bin 376 kişi katılım sağlıyor. Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleşen eğitimlerde pilates, step, aerobik ve fitness çalışmaları yapan kadınlar, uygun fiyata profesyonel spor hizmeti alıyorlar. Merkezlerde içinde kişisel eşyalarını koyabilecekleri kilitli dolaplar, soyunma odaları, dinlenme alanları ve duşlar da bulunuyor. Sinandede Mahallesi’nde faaliyet gösteren Kadın ve Engelli Eğitim - Spor Merkezi ve Cimnastik Salonu ise kadın eğitmenler eşliğinde haftanın 6 günü aerobik, step, pilates, zumba, cimnastik ve fitness çalışmalarının yanı sıra engelli kadınlar için kişinin engel durumuna göre çalışma programı düzenleyerek hizmet veriyor.

‘DİYETİSYEN REHBERLİĞİNDE BİLİMSEL UYGULAMALAR’

Kadınlara sağlıklı bir yaşam imkanı sunmak için ilçede 4 kadın spor merkezi açtıklarını, bu spor merkezlerinin aynı zamanda kadınların buluşma ve komşuları ile görüşme mekanı da olduğunu dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ise, “İlçemizdeki kadın spor merkezlerimizde, diyetisyenlerimiz rehberliğinde, bilimsel yöntemleri kullanarak kadınlarımız spor yapma imkanı buluyor. Öte yandan Sinandede Kadın ve Engelli Eğitim Spor Merkezi ve Jimnastik Salonu’nda engelli kadınlarımızın da spor yapma hakkını savunan anlayışla aracımızla kendilerini evlerinden aldırarak uzmanlar eşliğinde spor yapma imkanı tanıyoruz” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!