Nilüfer'de 'Seçilmiş Yalnızlık' fotoğraf sergisi sanatseverlerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Nilüferde Seçilmiş Yalnızlık fotoğraf sergisi sanatseverlerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2018 11:53

Nilüfer'de 'Seçilmiş Yalnızlık' fotoğraf sergisi sanatseverlerle buluştu

Haberin Devamı

BURSA,(DHA) - BURSA'da atölye yürütücülüğünü ve sergi küratörlüğünü Yalçın Savuran’ın yaptığı ‘Seçilmiş Yalnızlık’ adlı fotoğraf sergisi Nilüfer’de sanatseverlerle buluştu.

Nilüfer Belediyesi Nâzım Hikmet Kültürevi, atölye yürütücülüğü ve sergi küratörlüğü Yalçın Savuran’a ait ‘Seçilmiş Yalnızlık’ adlı  fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor.  Sergide 15 fotoğraf sanatçısının 130 eseri yer alıyor. İki yıllık çalışmanın ürünü olan eserlerin yer aldığı sergide Almila Kuş, Ayşe Nur Türk, Ebru Nebipaşagil, Ebru Civan, Figen Akça, Gülşah Özerel Yılmaz, Hülya Hacızade, İhsan Demirdağ, İzzet Gür, Mehmet Yarpuzoğlu, Seher Nizamoğlu Gözübüyük, Serdar Hacızade, Serkan Yıldırım, Selma Düzdokur Mercan ve Serap Yılmaz’ın fotoğrafları izlenime sunuluyor.

20 ARALIK'A KADAR SÜRECEK

Sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği sergi açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Aysel Okumuş katıldı. Sergi gezerek eserleri ilgiyle inceleyen Aysel Okumuş, atölye yürütücüsü ve sergi küratörü Yalçın Savuran’ı ve sanatçıları kutladı. Yalçın Savuran, büyük emek verilerek ortaya çıkarılan sergiyi Bursalılarla buluşturdukları için mutlu olduklarını ifade etti. Sergi, 20 Aralık tarihine kadar Nâzım Hikmet Kültürevi’nde Bursalı sanatseverlerle buluşacak

(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!