Nilüfer Belediyesine “inovasyon” ödülü

Güncelleme Tarihi:

Nilüfer Belediyesine “inovasyon” ödülü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2019 12:15

Nilüfer Belediyesine “inovasyon” ödülü

Haberin Devamı

Vedat YÜCEBAŞ/BURSA,(DHA)- Nilüfer Belediyesi, “Nilüfer İnovasyon Merkezi” platformu ile Sürdürülebilirlir Akademisi tarafından düzenlenen “Sürdürebilir İş Ödülleri” kapsamındaki “Sürdürülebilir İnovasyon” kategorisinde ödül aldı.

Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından düzenlenen “Sürdürebilir İş Ödüller” kapsamında Nilüfer Belediyesi’ne, “Sürdürebilir İnovasyon” kategorisinde “Nilüfer İnovasyon Merkezi” platformuyla ödüle layık görüldü. Tüm sektörlerden kurumların, ekonomik, çevresel ve sosyal etkilerini proaktif olarak ele alıp yöneterek önemli etkiler yaratmış projelerini öne çıkarmayı ve geniş kitleler ile paylaşmayı hedefleyen “Sürdürebilir İş Ödüller” bu yıl 15 ana kategoride verildi. Yenilikçi ve vizyoner yaklaşımlarıyla rol model olabilecek projeleri ön plana çıkarabilmek için düzenlenen ödüllere, Nilüfer İnovasyon Merkezi ile başvuran Nilüfer Belediyesi’nin projesi, Türkiye’nin önde gelen akademisyenlerinden ve bağımsız uzmanlarından oluşan jüri üyeleri tarafından seçildi.

"ÖDÜLÜ BÜTÜN ARKADAŞLARIM ADINA ALIYORUM"

“Sürdürebilir İş Ödülleri İstanbul’da Fairmont Quasar’da düzenlenen törende verildi. “Sürdürebilir İnovasyon” kategorisinde verilen Nilüfer Belediyesi’nin ödülünü Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, jüri üyesi Prof. Dr. Arzu Tektaş’ın elinden aldı. Ödülü, Nilüfer İnovasyon Merkezi çalışanlarıyla birlikte alan Başkan Turgay Erdem, “Nilüfer İnovasyon Merkezi, önemli bir ödül olan ‘Sürdürebilir İş Ödülü’ne layık görüldü. Gurur veren bu ödülü bütün arkadaşlarım adına alıyorum. Kamu alanında bir İnovasyon çalışması nerdeyse ilklerden bir tanesi. Bunu da Nilüfer Belediyesi başarıyor. Bizi bu ödüle ulaştıran bütün arkadaşlarımı ayrıca kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!