Büyükşehir'in Perileri evinde üzüldü

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehirin Perileri evinde üzüldü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2018 17:58

Büyükşehir'in Perileri evinde üzüldü

Haberin Devamı

BURSA,(DHA) - TÜRKİYE Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü evinde  Çankaya Üniversitesi’ne 70-80 mağlup oldu.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 5. haftasında Ankara temsilcisi Çankaya Üniversitesi’ni ağırladı. Rakibine 70-80 mağlup olan yeşil-beyazlılar ligdeki üçüncü mağlubiyetini aldı.

TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Bursa Büyükşehir Belediyespor, maçın ilk 5 dakikası içinde sadece 2 sayı üretebildi. İlk periyodun yarım zamanlık kısmını 2-17 geride tamamlayan Bursa ekibinde Fahriye’nin orta mesafeden bulduğu sayı ile güven kazanırken ilk periyotu 18-28 geride tamamladı. İkinci periyotun başında Fahriye, Sharon ve Hande ile bulduğu sayılarla farkı eriten Bursa Büyükşehir Belediyespor maçta ilk kez 33-32 ile öne geçti. Farkı açma girişimlerinde başarısız olan Büyükşehir’in perileri soyunma odasına 41-46 geride girdi.

Maçın üçüncü ve dördüncü çeyreklerinde rakip Çanka Üniversitesi’nin pota altından bulduğu sayılara karşılık vermekte zorlanan Bursa Büyükşehir Belediyespor, üçüncü çeyreği 56-61, maçı ise 70-80 geride tamamladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!