BUSMEK kursiyerlerinin resim sergisi görücüye çıktı

Güncelleme Tarihi:

BUSMEK kursiyerlerinin resim sergisi görücüye çıktı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2018 12:10

BUSMEK kursiyerlerinin resim sergisi görücüye çıktı

Haberin Devamı

Muammer İRTEM/BURSA,(DHA) - BURSA Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları(BUSMEK), yeni eğitim-öğretim döneminde kültürel faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Resim öğretmeni Yasemin Süzer ve kursiyerlerinin bir seneden fazla emek vererek hazırladıkları “Resim Saati” karma resim sergisi bir AVM'nin Sanat Galerisi’nde görücüye çıktı.

33 kursiyerin 76 eserinin sanatseverlerle buluştuğu karma resim sergisinin açılışı, Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Numan Şeker, Sosyal İşler ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Karaman, BUSMEK Yöneticileri ve sergide eserleri bulunan BUSMEK kursiyerlerin ve yakınlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Serginin açılış konuşmasını yapan Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Numan Şeker, BUSMEK’in Bursa’da kurslar bakımından marka bir kuruluş olduğunu vurgulayarak, “BUSMEK, 2005-2006 yılında kuruldu. Bu zamana kadar 210 bin  kursiyere eğitim verdik. BUSMEK 2018-2019 eğitim-öğretim dönemi Ekim ayı verilerine göre Bursa’da 30 farklı mekânda 256 branşta 10 bin kursiyerle faaliyetlerine devam ediyor. Ayrıca, sanat ve tasarım alanında resim, sanat eğitimi, yağlı boya, sulu boya, kara kalem, toz pastel branşlarında 22 grup ve 500 öğrenciyle eğitim öğretimini sürdürmekte. Bugün bizlere birbirinden güzel eserlerini sunan başta BUSMEK Resim Eğitmenimiz Yasemin Süzer olmak üzere tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

EndülüsPark AVM Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilen sergi, 25 Kasım Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.

(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!