Karacabey’de en çok kilo veren altınla ödüllendirilecek

Güncelleme Tarihi:

Karacabey’de en çok kilo veren altınla ödüllendirilecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2019 12:10

Karacabey’de en çok kilo veren altınla ödüllendirilecek

Haberin Devamı

Yasin KESKİN / KARACABEY (Bursa), (DHA)- BURSA’nın Karacabey ilçesinde vatandaşları sağlıklı yaşam ve spora yöneltmek amacıyla “Başkanımla Yürüyorum” etkinliği düzenlenecek. Karacabey Belediyesi tarafından hayata geçirilen etkinlikte 1 ay sonunda en fazla kilo veren 3 kişi, altınla ödüllendirilecek.

Karacabey Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Başkanımla Yürüyorum” projesi kapsamında eğitmen gözetiminde haftanın üç günü Çamlık Mesire Alanı’nda belirlenen parkurda yürüyüş yapılacak. “Sağlıklı yaşam için günlük 10 bin adım” sloganıyla 1 ay sürecek olan etkinlik sonunda katılımcılar arasında en çok kilo veren ilk üç kişiye belediye tarafından küçük altın hediye edilecek. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, kadın meclis üyelerinin önerileri doğrultusunda hayata geçirilen ve “Sağlıklı yaşam için günlük 10 bin adım” sloganı ile başlatılan yürüyüş hareketine vatandaşların yoğun ilgisini beklediğini söyledi. Özkan, spora büyük önem verdiklerine dikkat çekerek, “Sporun her yaşta yapılması için çabalıyoruz. Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz projemiz ile yetişkinlere yürüyüş alışkanlığı kazandırmak ve onların gençlerimize örnek olmalarını sağlamak istiyoruz. Projemize 22 Ağustos Perşembe günü başlayacağız. Yürüyüşümüz Çamlık Mesire Alanı’nda gerçekleştirilecek” dedi.

“TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİ”

Etkinliğe tüm vatandaşların davetli olduğu ifade eden Özkan, proje ile ilçedeki yetişkinleri sağlıklı yaşama teşvik etmeyi hedeflediklerini kaydetti. Özkan, proje kapsamında eğitmen gözetiminde haftanın üç günü Çamlık Mesire Alanı’nda belirlenen parkurda yürüyüş yapılacağını dile getirerek, “Sağlıklı yaşam için günlük 10 bin adım sloganıyla 1 ay sürecek etkinlik sonunda katılımcılar arasında en çok kilo veren ilk üç kişiye belediyemiz tarafından küçük altın hediye edilecek” diye konuştu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!