Binlerce Karacabeyli Mehmetçiğe destek için selam durdu

Güncelleme Tarihi:

Binlerce Karacabeyli Mehmetçiğe destek için selam durdu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2019 16:55

Binlerce Karacabeyli Mehmetçiğe destek için selam durdu

Haberin Devamı

Yasin KESKİN / KARACABEY (Bursa), (DHA) – BURSA’da Karacabey Belediyesi tarafından Suriye’deki terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek için başlatılan Barış Pınarı Harekatı kapsamında operasyona katılan askerlere destek amacıyla, ‘Mehmetçiğe Destek Buluşması’ düzenlendi.

Cumhuriyet Alanı’nda gerçekleştirilen buluşmaya Karacabeyliler, genç yaşlı demeden ellerinde Türk bayrakları ile bir araya gelerek, asker selamı verdi. Yapılan programa Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey İlçe Jandarma Komutanı Murat Uyanık, Karacabey İlçe Emniyet Müdürü Sakıp Yalta, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması esnasında, binlerce vatandaş asker selamı verdi.

COŞKULU KALABALIK

Cumhuriyet Alanı’nda toplanan coşkulu kalabalığa hitap eden Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, “Coşkunuzdan ötürü hepinize teşekkür ediyorum. Şuan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bekasını, istiklalini ve istikbalini koruma adına sınır ötesinde gerçekleştirilen terör operasyonlarında kat ettiğimiz başarıyı ve mesafeleri hep birlikte görüyoruz. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Allah kahraman ordumuzu muzaffer kılsın ve kahraman Mehmetçiğimizi esirgesin” dedi.

“TÜRK MİLLETİ HER ZAMAN ASKERDİR”

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da, bugün alanda Mehmetçik için bir araya geldiklerini belirtti. Özkan, “Bizim en büyük özelliğimiz en önemli karakterimiz ordu millet oluşumuzdur. Hangi mesleğe mensup olursa olsun, hangi yaşta hangi cinsiyette olursa olsun, her Türk her zaman doğuştan bir askerdir. Karacabey’den Cumhuriyet meydanından dosta düşmana haykırıyoruz, söz konusu vatansa gerisi teferruattır” dedi. Konuşmaların ardından halk şairi Süleyman Yücekaya’nın şiiriyle program sona erdi.
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!