Hürriyet Bursa’ya özel ödül

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet Bursa’ya özel ödül
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2018 11:58

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği tarafından gerçekleştirilen, ‘İş Yaşamında Başarılı Kadın 2018 Ödülleri’ düzenlenen törenle sahiplerini buldu. İki BUİKAD Özel ödülünden biri Hürriyet Gazetesi Marmara Bölge Temsilcisi Burcu Başar’a verildi.

Haberin Devamı

BUİKAD tarafından; iş dünyasında fark yaratan kadınların başarılarını gözler önüne sermek amacıyla yapılan ‘İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri’ 9. kez Dünya Kadınlar Günü öncesinde verildi. Mesut Yar’ın sunumu ile gerçekleşen, ‘İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri 2018: İnovasyon’ bu yıl 8 kategoride sahiplerine sunuldu.

‘TAKDİR EDİLMELİYİZ’

BUİKAD Başkanı İpek Yalçın, ‘Bu tören ile; başarılara imza atmış iş kadınlarını gündeme getirirken; diğer iş kadınlarımıza da örnek olunmasını sağlamaya çalışıyoruz” dedi. Ödül sürecinde; gerçekten çok zorlandıklarını belirten Yalçın, aslında iş yaşamında var olmayı başaran her kadının takdir edilmeyi hak ettiğini belirtti. Yalçın; gelişmiş ülkelerle paralel bir şekilde ülkemizde kadın istihdamına verilen önemin gün geçtikçe arttığını ve hükümetin, özel sektörün ve sivil toplumun iş yaşamında kadını destekleyen tüm girişimlerini büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını da dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!