Kurşunlu Limanı'nda evrak eksiği olan yatlar kaldırıldı

Güncelleme Tarihi:

Kurşunlu Limanında evrak eksiği olan yatlar kaldırıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2020 17:16

Kurşunlu Limanı'nda evrak eksiği olan yatlar kaldırıldı

Haberin Devamı

Kazım BULUT/Gemlik,BURSA,(DHA)- Gemlik'in Kurşunlu Mahallesinde, liman bölgesinde bulunan Balıkçı Barınağına bağlı yat ve teknelerden, evrak ve ruhsat eksiği bulunanlar kaldırıldı. Vinç ile denizden alınan tekneler, tırlara yüklenerek Yedi Emin otoparkına götürüldü.

Bursa Valiliği ve Gemlik Kaymakamlığı yaptıkları incelemelerde, evrak eksiği bulunan ve yükümlülüklerini yerine getirmeyen yat ve teknelere tespit etti. Yat ve teknelerin sahiplerine ilk olarak tebligat yapan yetkililer tanınan süre zarfında yapılan tebligatlara cevap vermeyen yat ve tekne sahipleri de aranarak, eksiklerini gidermeleri konusunda uyarıldı. Bu uyarılardan da sonuç alınamayınca, yat ve tekneler kaldırıldı. Sahil Güvenlik Komutanlığı, Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kurşunlu Jandarma Karakol Komutanlığı gözetiminde yapılan çalışmada, 6 yat, 20 civarında da sahipsiz tekne barınaktan çıkarıldı.

ÇALIŞMALAR KIYI HATTINDA DEVAM EDECEK

Kurşunlu girişinden, Narlı çıkışına kadar Gemlik sahil bandında, izin verilen yerler dışına çekilen tekneler ile ruhsatsız ve evrak eksiği olan teknelerin kaldırılma çalışmaları önümüzdeki günlerde devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!