Brokerlar ve danışmanlar bir araya geliyor

Güncelleme Tarihi:

Brokerlar ve danışmanlar bir araya geliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2019 12:46

Karacabeyli eğitmen Kadir Yıldırım, bugün ve yarın ‘Akıl Akıldan Üstündür’ sloganıyla ‘Broker ve Danışman Buluşması’ kapsamında Bursa’da iki önemli eğitim çalıştayı gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

Brokerlar ve danışmanlar bir araya geliyor

Yıldırım, 2003 yılında gayrimenkul alanında Ankara’da özel bir firmanın lider ofisini kurdu. 8 yıl boyunca Ankara’da ciro birincisi olan Yıldırım’ın kurduğu ofis ayrıca Türkiye’de ‘işlem birinciliği’ni elde etti. Yıldırım, uzun yıllar firmada yeni başlayan brokerlara staj eğitimi verdi ve ardından 2017 yılından bu yana da gayrimenkul alanında danışmanlık ve koçluk eğitimleri sundu.
Yıldırım, Bursa’dan talepler üzerine bugün ve yarın, ‘Broker ve Danışman Buluşması’ kapsamında iki ayrı satış eğitimi verecek.

‘BU MESLEK SABIR İŞİDİR’

Karacabeyli Yıldırım, amacının sektörde standartları yükseltmek, sinerjiyi ve kalıcılığı arttırmak olduğunu vurguladı. Gayrimenkul sektörünün insanı içine çekerek cezp ettiğine dikkat çeken Yıldırım, “Bu sektörde dikkatli olmak önemlidir. Bu işten çok paralar kazanabilirsiniz veya hiç kazanamaya da bilirsiniz. Ama bu alanda kalıcı ve başarılı olmak için asıl önemli olan normal paralar kazanmaktır. İşte ben de eğitimlerimde normal para kazanmanın yollarını elimden geldiğince göstermeye çalışıyorum. Ayrıca bu sektörde kısa zamanda büyük kazançlar elde etmek çok olası bir şey değildir. Gayrimenkul danışmanlığı maraton koşmaya benzer ve dürüstlük, sabır, bilgi gerektiren bir iştir” dedi.
Yıldırım, bugün Bursa Mercure Otel’de saat 10.00 – 16.45 arasında ‘Broker Buluşması Çalıştayı’, yarın ise aynı yer ve saatte bu kez ‘Danışman Buluşması’ kapsamında çalıştay gerçekleştirecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!