Validen öğrenci ve velilere mektup

Güncelleme Tarihi:

Validen öğrenci ve velilere mektup
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2019 10:23

Validen öğrenci ve velilere mektup

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR Valisi Hasan Şıldak ildeki ortaokul ve lise son sınıf öğrencileriyle öğrenci velilerine birer mektup göndererek birinci önceliklerinin eğitim olduğunu söyledi.

Burdur Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde hayata geçirilen Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) hakkında bilgilendirmenin de yapıldığı mektuplar okul idarecileri tarafından öğrencilere elden teslim edildi. Vali Hasan Şıldak, bu yıl uygulanmaya başlanan BİGEP ile öğrencilerin çalışmalarını ve sınav hazırlıklarını çok daha yakından takip edip, destekleyerek, onları başarılı olmaları için motive etmeyi amaçladıklarını kaydetti.

Vali Hasan Şıldak'ın öğrencilere hitaben yazdığı mektupta, şu ifadeler yer aldı:

"Sevgili öğrenci kardeşim. Bu yıl önemli bir sınava hazırlanıyorsunuz. Eğitim yılı sonunda gireceğiniz bu sınav hayatınızın bundan sonraki dönemleri için başlayacak sürecin belirleyicisi olacaktır. Sizin başarılı olmanız ve hayata daha iyi hazırlanabilmeniz amacıyla yeni bir proje başlattık. Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi adını verdiğimiz bu kapsamlı çalışmayla sizi sınava daha hazırlıklı hale getirmek, motivasyonunuzu yükseltmek ve her yıl olduğundan daha farklı bir sinerji oluşmasını sağlamayı amaçlıyoruz. Öğretmenlerinizle birlikte çalışmalarınızı, hazırlıklarınızı çok daha yakından takip ederek başarılı öğrencilerimizi ödüllendirmeyi planlıyoruz. Sizler ülkemizin en değerli hazinesisiniz. Her birinizin başarısı ülkemizin başarısı ve gücüne katkı sağlayacaktır. Aynı zamanda içinde bulunduğunuz yaşlarda göstereceğiniz çaba hayatınızın bundan sonraki dönemlerinde izleyeceğiniz yolu belirleyecektir. Başarı ancak düzenli ve planlı çalışmayla elde edilir. Bundan daha önemlisi ise başarıyı istemek ve inanmaktır. Hepinize üstün başarılar diliyorum. Bir eğitim şehri olan Burdur'da eğitim birinci önceliğimiz."

Vali Hasan Şıldak, velilere hitaben yazdığı mektupta ise 2019- 2020 eğitim öğretim yılının öğrenciler ve veliler için hayırlı ve başarılı geçmesini diledi. Şıldak mektubunda, "Öğrencinizin bizler için çok değerli olduğunu bilmenizi istiyorum. Her öğrencimiz bizim için değerlidir ve özeldir. Aslında her çocuk ve genç keşfedilmeyi bekleyen bir hazine, uçmak için hazırlık yapan bir kuş gibidir. Yöneticiler, eğitimciler ve sizler onların ilgi ve yeteneklerine göre iyi bir eğitim almalarını sağlamak için ortak bir takım çalışması yapmak zorundayız" ifadelerine yer verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!