MHP'li Alperen Burdur'da

Güncelleme Tarihi:

MHPli Alperen Burdurda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2020 15:17

MHP'li Alperen Burdur'da

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Abdullah Bahadır Alperen, Burdur Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanan Nezahat Oktay ve yönetiminin tanıtım toplantısına katıldı.

MHP Burdur Kadın Kolları Başkanlığı görevine Nezahat Oktay'ın ve yönetiminin atanması dolayısıyla kent merkezindeki bir restoranda tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıya MHP MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen, Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, il yönetim kurulu üyeleriyle partililer katıldı.

Toplantıda konuşan MHP MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen, 31 Mart seçimlerinde Burdur'da 6 belediye başkanlığı kazandıklarını ve Burdur'da MHP'nin çok kuvvetli varlığının hissedilmeye başlandığını söyledi. Alperen, "Biz milliyetçi ülkücü hareketin mensupları olarak Burdur'da belediye sayımızı nasıl daha yükseltiriz, Burdur il belediyesini nasıl kazanırız, Burdur'un makus talihini bozarak, Burdur'dan nasıl milletvekili çıkartırız diyerek özverili, kendine güvenli bir sistemle hareket etmemiz gerekir. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey'in kurdukları, 15 Temmuz'da tankların üzerinde kurulan bu kardeşliği, bu dostluğu yaşatacağız ve Cumhur İttifakı'na karşı olan zillet ittifakına, NATO beslemelerine tüm terör örgütlerine karşı dik duruşumuzu sergilemeye devam edeceğiz. Dolayısıyla tüm Türkiye'de olduğu gibi Burdur da Cumhur İttifakı'na sadıktır" dedi.

Cumhur İttifakı çerçevesinde çalışmaların devam edeceğini vurgulayan Abdullah Bahadır Alperen, "Cumhur İttifakı paydaşlarından olan Sayın Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımızın bu aziz birlikteliğine halel getirmeden çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bunun yanında, Cumhur İttifakı'na karşı gelen ve bu ittifaka zarar verebilecek olan, gerek Milliyetçi Hareket Partisi'ne, gerekse teşkilatlarına bir takım usulsüzlükler, baskılar yapma niyetinde olan insanlara da zamanı gelince, gerekli cevabı, gerekli lafı söyleyeceğiz. Milliyetçi, ülkücü hareketin hafızası çok eskiye dayanır. Biz her adımı, her yapılanı, ittifak içinde olsun, dışında olsun, başka ittifaklarda olsun takip ediyoruz. Biz Burdur'da MHP aleyhinde yapılan hiçbir art niyetli hareketi unutmayacağız" diye konuştu.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!