MAKÜ’de ‘üniversitene hoş geldin’ partisi

Güncelleme Tarihi:

MAKÜ’de ‘üniversitene hoş geldin’ partisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2019 10:06

MAKÜ’de ‘üniversitene hoş geldin’ partisi

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA)- BURDUR Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) tarafından yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik düzenlenen oryantasyon günleri kapsamında 'Hoş Geldin Partisi' düzenlendi.

MAKÜ’ye bu yıl kayıt yaptıran birinci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen etkinlikler İstiklâl Yerleşkesi Amfi Tiyatro'da gerçekleştirildi. Binlerce öğrencinin katıldığı etkinlik DJ performansı ile başladı. Birbirinden hareketli parçalarla doyasıya eğlenen gençler aynı zamanda MAKÜ öğrenci topluluklarının açtığı stantları ziyaret ederek istedikleri topluluklara kayıt yaptırdı.

Partide çeşitli yarışmalar da yapıldı. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere MAKÜ Sosyal tarafından çeşitli hediyeler verildi. 'Üniversitene Hoş Geldin Partisi'nde gerçekleştirilen ColorFest ise renkli görüntülere sahne oldu. Boyalı eğlencede hem öğrencilerin kıyafetleri hem de amfi tiyatro rengarenk oldu. Etkinliklere MAKÜ Rektör yardımcıları Prof.Dr. Mehmet Karaca, Prof.Dr. Hüseyin Dalgar ve MAKÜ Sağlık Kültür spor Daire Başkanı Mehmet Şimşek de katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!